bløde barselsstyles

Dette indlæg tilhører:  G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

IMG_0418IMG_0424

Jeg er nået dertil i graviditeten, hvor jeg er begyndt at glæde mig lidt til at komme i lidt noget andet tøj end stretch jersey kjoler og graviditetsbusker. Det skøre er jo så at så snart maven er væk, så savner man den.. Og dette er jo også sidste gang jeg skal strutte med sådan en mave, så jeg nyder det selvfølgelig i fulde drag. Men derfor ser jeg nu alligevel frem til at kunne hoppe i nogle af de fine sager, der ligger og venter på at jeg ikke er så rund mere. Bl.a. et fint gråt sæt fra Christina Rohde bestående af en kortærmet sweatshirt og en nederdel i smukt gråt vaffelstruktur. Og det blødeste sæt fra Soft Gallery bestående af t-shirt og bukser, som jeg skal have med i hospitalstasken – tænker det er et helt perfekt sæt lige efter fødslen, hvor det skal være super behageligt, men man også vil være lidt fin 🙂

IMG_0092

De sidste blødheder jeg netop har tilføjet hospitalstasken, er en lækker body balm fra Rudolph Care, som jeg fik til min babyshower den anden dag. Og en super blød flannel skjorte, der røg med hjem den anden dag fra H&M – dejlig loose fit og perfekt til amning 🙂

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

(Sættet fra Christina Rohde har jeg fået i gave)

Konkurrence på bloggen: Vind 500,- til Kids Delux lige her 🙂

2 kommentarer

 • Åh, hvor ser de skønne ud! Lige som dig nyder jeg min mave – men glæder mig også til ikke kun at kunne bruge 5 % af mit klædeskab 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Ja det bliver rart at kunne bruge hele klædeskabet igen, men også underligt at skulle undvære maven 🙂 Men jeg er sikker på at hvad der kommer ud kan kompensere en million gange for hyggen ved at strutte 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

update på babybulen og forventninger til en fødsel