Livet som husejer!

Black Friday | Gaver til store og små

Det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at det i dag er Black Friday på godt og ondt. Personligt er jeg ikke til overforbrug, men står man og kan spare gode penge på julegaverne synes jeg det ok. Jeg har aldrig rigtig selv gjort brug af BF, da det jo ligger sidst på måneden. Faktisk har jeg allerede købt over halvdelen af julegaverne, startede i oktober, så det bliver spredt lidt ud. Selv pigernes pakkekalender er for længst på plads, den startede jeg allerede på i sommers. Dog tror jeg lige at vi sadler om til adventsgaver til næste år, da 48 brugbare gaver lige er i overkanten.

Nå men tilbage til den der “sårte fredag”, hvor jeg i år vil jeg så give lidt idéer til fine gaver set udfra mit og pigernes syn.  Så nedenfor har jeg samlet lidt fine sager.

Maileg Mus Tvillinger | Guitar | Bamse | Dukke | Kamera-taske | Maileg Mus 

Petitmonde: hele fredag 20% med koden BF20

3-pak med sløjfer & julekrans | Snefnug | Veloursløjfe | Julehjerter | Nøddeknækker | Veloursløjfe

Milledeux: 25% på alt med koden MILLEDEUX-FRIENDS-25

Tæppe | Vase | Juletræsfod | Krus | Dynebetræk | Pudebetræk

Moodings: 25% på alt undtaget med koden  BF25 (gælder ikke på nedsatte varer, Aiayu, Tekla, Oliver Furniture og udvalgte varer fra Cam Cam, Sebra og FDB).

Kjole | Spænder | Kjole | Nederdel

ASOS: 20% på alt med koden HELLO20

Derudover kan man spare gode penge hos  Monki, der har optil 50% på udvalgte varer.

Happy Shopping!

Tak fordi I kiggede med,

Kærlig Hilsen Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet som husejer!