Berliner outfits

Berliner shopping – Agnes edition

Flotte kort som skal i rammer og pynte i hendes legekrog i stuen – som er under konstruktion, dejligt med et lille hjemme-projekt.

Lækre body’er fra Petit Bateau

Far købte disse yndige læderfutter til Agnes i Berlin – glæder mig til hun kan passe dem 🙂

Denne sjove rygsæk fulgte med skoene – fin ik’!?

Farverige trækugler fra Manhatten Toys og den sjoveste lille Berlin bog som er lidt a la “Find Holger” bare med Berlinske locations. Der er endda street art på bygningerne i bogen. Mor var solgt, så håber Agnes kommer til at synes om den…

Denne lille finurlige pirat er håndlavet i Chile, vi fandt ham på markedet ved Kollwitz Plz og synes han var uimodståelig. – Yarrrr avast ye sailor!

Skriv en kommentar

 • Ohh nogle lækre, lækre sager I har fundet til lille Agnes. Glæder mig også til mere babyshopping når babyen engang er kommet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hvor er det stort at du er gravid Anne – Tillykke!
   Glæder mig til at følge med hos dig og se hvad det er for en fin lille størrelse i får om tre måneders tid 🙂 Skønt skønt!

   ..og ja det med baby-shopping er altså en farlig ting – pludselig er det meget mere spændende end at shoppe til sig selv..

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle super fine ting i har fået med hjem til Agnes. Min indre shop-o-holic kan godt gå hen og blive lidt skruk over alle de nuttede ting man kan købe til sådan nogle små poder.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Moderens barnlige sjæl spiller bestemt også ind i de fine ting til Agnes.. Men dejligt nu at have en “undskyldning” og så håber jeg hun får masser af glæde af de fine sager 🙂

   Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berliner outfits