style challenge | part one

a wedding outfit

I år skal jeg til intet mindre end 3 bryllupper (so far). Derfor skal der lidt ekstra fine sager ind i garderoben. Jeg har stresset lidt over hvad jeg skulle have på til det første bryllup, som er i morgen og havde egentlig en kjole. Men synes den var lidt for kedelig. Nej ikke kedelig men måske bare ikke festlig nok. Så jeg kiggede lidt videre og fandt så KJOLEN. Til min skræk var den ikke i min størrelse!

Jeg vendte tilbage til kjolen et par dage senere og vupti var den der i lige præcis min størrelse – total meant to be 🙂

IMG_2249IMG_2243IMG_2242

Det er nok lidt svært at se på billedet men skørtet har flere lag tyl og man skal jo aldrig gå ned på tyl ved festlige lejligheder 🙂

IMG_2256

Skoene fandt jeg i søndags, har ikke rigtig haft tid til at shoe shoppe før det. Men heldigt at Magasin lige havde de helt rigtige til en fair pris. De er flotte på og behagelige at tøffe rundt i.. Er nået til den alder, hvor jeg ikke magter at torturere mine fødder med udueligt fodtøj 🙂

IMG_2262

Den fine clutch fra MAANII har jeg flashet på bloggen for en måneds tid siden, men den er så fin, at den sagtens kan få lidt mere prime time. Den er også erhvervet specielt til alle de festlige lejligheder 2014 byder på.

Nu har mangler jeg så kun at få styr på håret og må indrømme, jeg ikke aner hvad jeg skal stille op med garnet – nogen ideer!?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

style challenge | part one