Gyldne Glimt 2016

2017 – Bring it on!

Godaften derude i stuerne – håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Tænkte jeg lige ville tjekke ind, nu hvor jeg alligevel sidder og putter under et tæppe, mens det rusker og regner udenfor og jeg ser Venner for gud ved hvilken gang.

Og nu er vi så allerede inde i anden uge af det nye år og et nyt år bringer altid en masse tanker med sig. Jeg gør mig ikke så meget i nytårsfortsæt, men har i stedet en masse ønsker til det nye år. Må 2017 blive fyldt med skøn familietid, (meget mere) kærestetid, sjove og kulturelle oplevelser, lidt mere dans og glimmer, hyggelige kaffeaftaler, mere spontanitet (måske utopi som børnefamilie), spændende udfordringer og eventyr. Se det lyder meget bedre end at skulle finde løbeskoene frem og skrælle gulerødder hver dag ik’!?

img_0154img_0081img_0106

En anden ting jeg også håber indfinder sig her i 2017 er liiiiidt mere tid til bloggen. Jeg elsker jo at dele glimt med Jer her på bloggen, så vil gøre mit for at der ikke er stille herinde alt for lang tid ad gangen. Men nu kalder sofaen vist igen – vi skrives ved!

Kh Lou

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne Glimt 2016