4 bryllupper

12 dage til jul | vind 500kr til Kaiku

IMG_0423IMG_0411IMG_0409

IMG_0402IMG_0408IMG_0416IMG_0405IMG_0424IMG_0417IMG_0422

I november var jeg endnu engang på besøg hos Kaiku på Langdalsvej i Brabrand. Det er svært at få nok af deres lækre showroom og butik og man har lyst til at fylde bilen med alle de lækre sager.

Kaiku, der iøvrigt betyder ekko, er en designbutik placeret på Kompagnistræde i København, en butik/showroom i Brabrand og ikke mindst en webshop. Butikken i Brabrand er ret ny og slog dørene op i efteråret. Kaiku drives af søstrene Dorte og Stine, der hver driver en af butikkerne. Stine den i København og Dorte butikken i Brabrand samt webshoppen. De har sammen skabt et helt fantastisk udvalg af de lækreste mærker, man kunne tænke sig som bla. Ferm Living, Luckyboysunday, Karmameju, OYOY, By Nord og mange mange flere..

I forbindelse med at der kun er 12 dage til Jul, har jeg i samarbejde med Kaiku fået lov til at udlodde et gavekort på 500 kr til butikken/webshoppen. Hop over på instagram på min profil @goldenghetto hvor I finder konkurrencen  og se hvordan I deltager. (For ekstra gode chancer kører Marina en lign. konkurrence på sin instagram) 🙂

Held & lykke!

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kaiku – ord og meninger mine egne, læs evt min reklamepolitik

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 bryllupper