Seje Aarhusianere | by Marika - Vind et Letter Charm Bracelet

REKLAME i form af sponsoreret produkt

** Konkurrencen er slut - tak til alle deltog og stort tillykke til Pi der ønsker sig et armbånd med et E på. Jeg sender dig fluks en mail :) **

Marika Kjellstrøm Christensen, kvinden bag by Marika, er endnu en af de seje Aarhusianere jeg gerne vil dele med Jer. Måske I lige nu sidder og tænker, at navnet lyder lidt bekendt, så kan jeg afsløre, at jo det var netop hende, der var med i første sæson af "Made in Denmark" programmet ;)

IMG_0242IMG_0247IMG_0319

Marika laver håndlavede smykker i guld og sølv og med diamanter.  Smykkerne er lige efter mit hoved - nemlig simple og elegante til meget overkommelige priser. Sidste år forærede jeg mig selv hendes smukke "Spearhead Necklace"  i en lille "snart mor til to gave". Den kæde har jeg virkelig båret meget til trods for, at jeg aldrig rigtig har været god til det med kæder. Men det er jeg så kommet lidt efter med denne. I kan besøge Marika i hendes smykkeværksted i North of Eden her i Aarhus, hvor hun også sælger sine smykker. Derudover findes der et udvalg hos Bloomers i latinerkvarteret og selvfølgelig på hendes egen webshop.

30sirv8

Den seneste tilføjelse til Marikas smykkekollektion, er de fine armbånd med små charms med indgravede bogstaver på. Jeg var solgt på stedet og kunne godt lide idéen med, at jeg kunne have begge mine pigers initialer på et enkelt charm. Jeg er virkelig fan af det simple, så der skal ikke være for meget "tingel-tangel". Og så er det også ret fint at lige meget hvilken side der lige vender op, er der et bogstav :)

Da jeg besøgte Marika i hendes værksted foreslog hun, at jeg kunne forkæle en af Jer kære gyldne læsere med Jeres eget charm bracelet i sølv med en enkelt charm på. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. I kan selv bestemme om der blot skal et bogstav på eller et på begge sider. For at deltage smider I en kommentar, hvor I skriver hvem der skal have armbåndet og hvilket bogstav eller bogstaver, der skal på det :)

IMG_0258

Jeg trækker en heldig vinder søndag den 5. Juni - Held & Lykke :)

Kh Lou

Dette indlæg er lavet i samarbejde med by Marika