Aarhus' sejeste concept store!

For et par uger siden var jeg inviteret på sushi, drinks og hygge i en af byen sejeste butikker på strøget. Det er selvfølgelig Minimum, der er tale om og jeg mener virkelig at det er en af de sejeste butikker på strøget! De har nemlig alting og lidt af det hele, hvis I forstår ;)

Udover tøj finder I nemlig alle mulige fashionable magasiner, snacks, drikkevarer, lækkert fodtøj, tasker, smykker, papirvarer, spil, ja alverdens  gaveidéer (elsker specielt den afdeling) og nu også hudpleje (hvilket de havde fokus på den aften). Og det hele går mere eller mindre op i en højere enhed og komplimenterer hinanden ret godt. Det er altid sjovt at gå på opdagelse i deres sortiment og jeg har i tidens løb både slæbt veninder, manden og ikke mindst min svigermor med derind, for at vise dem alle de fine ting :)

IMG_0025IMG_0034IMG_0041IMG_0035IMG_0043IMG_0042IMG_0039

Nå men det var også bare lige et lille fredags-pip fra mig. Så kommer i til Aarhus og der står shopping på programmet, så må I lige gøre Jer selv den tjeneste at svinge forbi og se hvad butikken kan ;)

Rigtig god dag derude!

Kh Lou