På besøg hos JEWLSCPH | Rabatkode

REKLAME (Samarbejde + Affiliate links)

IMG_0450

I mandags havde jeg fornøjelsen af at besøge den nyåbnede butik JEWLSCPH her i Aarhus (Klostergade 3). Der findes allerede en butik i København (Blegdamsvej 104a, Kbh Ø ) og nu er det så os Aarhusianere, der er så heldige at få den fine smykkebutik her til byen.

Smykkedesigneren bag JEWLSCPH er Mai Maniche, der er meget passioneret og gør en dyd ud af, at de smykker man vælger at bære understreger ens personlighed. Derfor får man også en god vejledning i butikkerne, hvor de kigger på ens fremtoning, hår, øjenfarve, hud, ansigstform og udstråling mm.. Det hele går i hvert fald op i en højere enhed. På webshoppen under smykkestyling kan man også få lidt hjælp til hvad, der passer til en udfra de parametre. Alle smykkerne er lavet i sterling sølv og nogle forgyldt sølv med optil 24 karat guld. Derudover bliver der kun brugt rigtige ædelstene til smykkerne.

IMG_0497 IMG_0454

Jeg er til meget enkle smykker og faldt bl.a. for en smuk ring med to perler. Normalt køber jeg aldrig ringe, da jeg kun går med en - nemlig den fra min kære mand. Men denne passede bare så fint til min hånd og føltes bare rigtig. Det var også sjovt at prøve smykker og blive vejledt af det dygtige personale. Så nu har jeg tilmed lært lidt om hvad jeg skal kigge efter når jeg ser på smykker. Og så var jeg glad for at finde ud af at jeg kan bære både guld og sølv :)

 IMG_0442IMG_0478

Jeg besøgte JEWLSCPH butikken sammen med den fine Nicoline, der faldt for deres "POWER" statement ring og de fine "Bubble" ringe  :)

IMG_0447IMG_0432

I forbindelse med mit besøg har jeg fået lov til at dele en rabatkode med Jer kære læsere. Den gælder i begge de fysiske butikker og online på webshoppen. Koden er goldenghetto og udløser 20% rabat :)

IMG_0526IMG_0539

De sidste to billeder viser mine favoritter fra JEWLSCPH - enkle, smukke smykker både i guld og sølv :)

Horses for Luck Hestesko | Medalion |  Ring med Perler | Kløverarmbånd

(På instagram har jeg også vist en fin kløverkæde frem, som jeg ønsker mig ;) )

Dette indlæg er lavet i samarbejde med JEWLSCPH