Vind Gro Aesthetic Dots

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

ANNONCE

** Konkurrencen er slut - tak til alle der deltog! Vinderen blev fundet ved hjælp af random.org - stort tillykke til Anne V. jeg sender fluks en mail afsted i din retning :) **

 I november lancerede Gro Company deres "Aesthetic Dots" serie, som er en basis serie bestående af bodyer, heldragter, stofbleer, babytæpper osv. i tre fine farver Nue, Dessert og Blue Shadows. Jeg har i forvejen et soft spot for alt med prikker, om det så er tøj til mig eller mine piger. Jeg faldt selvfølgelig pladask for den prikkede serie. Derfor glæder det mig ekstra meget, at jeg i samarbejde med Gro kan få lov til at strø lidt prikker ud på mine gyldne læsere :)

IMG_0174IMG_0299

zzz

Én heldig gylden læser kan nemlig vinde den rummelige weekendtaske, som selvfølgelig også kan bruges som pusletaske. Samt et lækkert babytæppe, der er super blødt og egnet til både legetæppe og til at putte med. Begge i valgfri farve og man må godt vælge i forskellige farver ;)

For at deltage skal I hoppe ind forbi Gro og derefter fortælle hvilke farver I kunne tænke Jer, at vinde tasken og tæppet i her i kommentarfeltet :) Smid gerne lidt kærlighed efter Gro's univers på instagram her (ikke et krav for deltagelse).

IMG_0177IMG_0327

Jeg udtrækker en tilfældig heldig kartoffel søndag den 3. januar kl. 21.00 - held & lykke :)

Kh Lou 

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Indlægget er lavet i samarbejde med Gro Company