Vind en lækker julegave til dig selv fra My Sisters

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

SPONSORERET INDLÆG

**Konkurrencen er slut og vinderen blev fundet vha. siden random.org og dermed helt tilfældigt. Stort tillykke til Ann S. og tak til alle der deltog. **

Glædelig 1. december derude! For at fejre starten på denne hyggelige måned, har jeg fået lov til at forkæle en af mine læsere med en af de nye Núnoo tasker fra My Sisters. Så I har altså mulighed for at forkæle Jer selv med en super lækker sag her optil jul. Ikke dårligt vel!

Jeg har i mange år været fan af Naja Sunde Silfens design og er stadig inkarneret fan, som I der læser med fast jo nok har bemærket.. Derfor er det altid ekstra spændende, når Pia & Naja (søstrene bag My Sisters) sender nye Núnoo tasker i handlen.. Og der er selvfølgelig kommet nye lækkerier på webshoppen her op mod jul. De har bl.a. lavet nogle af taskerne i en ny flot grå farve og igen i vasket kalveskind, der giver taskerne en smuk struktur. Derudover er der kommet fine croco prægede tasker, hvor min favorit er deres bucketbag :)

HEADER_NUNOO_01mysisters-001mysisters1

Nu har I så chancen for at vinde Jeres helt egen Núnoo taske, men så er det bare lige med at vælge. Jeg selv har i hvert fald svært ved at begrænse mig til blot en favorit.

For at deltage skal I klikke forbi My Sisters og derefter skrive nedenunder i kommentarfeltet hvilken Núnoo taske I gerne vil vinde. Derudover må I hjertens gerne sende lidt kærlighed efter de søde søstre ovre på deres instagram lige her.

Jeg trækker en vinder på søndag den 6. december - Held & lykke :)

12187829_909651109084473_4868846819182650254_n

Kh Lou 

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Indlægget er lavet i samarbejde med My Sisters