Filibabba

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

11889589_807957072655931_4289184203032882428_n

Endnu engang er jeg faldet over noget nyt og smukt på instagram, som jeg bliver nødt til at dele med Jer. Igen er det et dansk og øko-lækkert mærke - navnet er Filibabba og bag det gemmer der sig en hel serie af skønne babyprodukter. Selv knytter de ordene "Nordic Niceness" til deres brand og kan efter at have set billeder af hele kollektionen kun bifalde de ord. Alle de skønne produkter kommer i handlen sidst i november, så der går lidt før vi kan få hands on på lækkerierne. Men da jeg fluks forelskede mig i Filibabba, måtte jeg vide mere og har her fået lidt ord fra mændene bag - jep en flok mænd, hvilket jeg synes er gør det hele endnu mere "nice"!

5 mænd og en masse baby-produkter. Det lyder ikke som noget, man ser hver dag. Det er ikke desto mindre situationen i det nye danske designbrand - Filibabba. Filibabba blev stiftet af Peter Holst og Anders Juel i 2013. Til daglig arbejder de side om side i reklamebranchen. De står sammen for Filibabbas kreative del. Inspireret af deres egne familier.

De øvrige tre herrer har stor erfaring i babyinteriør. Deres samarbejde sikrer gennemtænkte og veludviklede produktserier. Filibabba sætter en ny standard med fokus på design, bæredygtighed og kvalitet. De kalder det: Nordic niceness.

?Vi oplever, at vores erfaring lader os nå meget længere. Vi kommer helt ned i detaljen og sammensætter de bedste produkter med alle de påkrævede standarder og godkendelser," udtaler Peter Holst.

Indspilning i fuld skærm 04-09-2015 21104011887961_807962062655432_864537686464817765_n

Indspilning i fuld skærm 04-09-2015 210825

Serien indeholder følgende produkter:

Babynests Babysengetøj Juniorsengetøj Sengerande Puslepuder Ammepuder Hagesmækker m. opsamler Badehåndklæder i overstørrelse med hætte

Filibabbas produktserie består af 8 forskellige produkter, som hver fås i 6 forskellige farver og designs. De to mønstre "Indian" og "Aztec" findes i farverne Warm Grey, Nordic Blue og Dusty Rose.

Alt sammen helt perfekt til nu her hvor ghettoen snart får en ny lille beboer! Jeg er blevet ret hooked på idéen om, at vi skal have os en "Babynet" til lillesøster. Har efterhånden set utallige på instagram, men det må helt klart blive en fra Filibabba, der rykker ind i ghettoen. Og faktisk har de seje fyre bag Filibabba netop gjort sig særlige tanker omkring deres babynests:

Babynesten er specialudviklet af designer Peter Holst.
Han har testet den på sin egen datter.
Og samarbejdet med en gruppe mødre, som har testet den på deres børn.
"Vi ønskede et sikkert alternativ til de babynests, der er på markedet i dag. Indtil videre har jeg kun set eksempler med farlige snore, dårlige velcro-lukninger eller tynde madrasser. Derfor udviklede vi den specielle læderlukning. Den virker på samme måde som et bælte og kan derfor udvides eller åbnes helt i takt med barnets udvikling. Madrassen er 4 cm tyk og sikrer derfor en god komfort til barnet - også udenfor sengen,? forklarer Peter Holst.
unnamed
Jeg har også forelsket mig i deres dusty rose Indian bath towel og det er jo virkelig skørt at man kan forelske sig i et håndklæde, men det er bare så smukt! Så jeg er virkelig spændt på at kunne få hands on, når det lander i butikker, for er det bare halvt så lækkert at røre ved, som det er at se på, er jeg solgt. En af hver tak! I kan se hele deres udvalg på hjemmesiden og de har endda allerede lavet en forhandlerliste, så ved man hvor man skal forbi start november :)
Indspilning i fuld skærm 04-09-2015 210511
(Dette indlæg er skrevet i ren og skær entusiamse over Filibabba's "Nordic Niceness") :)

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K