thank you santa!

I går ringede det på døren, udenfor stod der en mand iført rød uniform, nissehue og med en pakke i hånden. Det var dog ikke julemanden, men postbudet. Pakken indeholdt en skøn julegave fra Shoeworld - og som i kan se på billederne lige hvad jeg havde ønsket mig! Det må være hyggeligt at man som postbud pludselig får lov til at agere julemand her i december.

Forelskede mig allerede i støvlerne tilbage i 90'erne (jep jeg er som i sikkert ved ikke en ung vårhare mere..) Dengang var jeg dog for lille til at få så dyre støvler. Havde heller ikke mulighed for selv at købe dem, da jeg var for ung til at have et fritidsjob. Ak og ve. Men jeg var nu også glad for mine dengang vinrøde converse. Nå men tilbage til støvlerne...

Støvlerne er lige så fantastiske som jeg havde håbet. Hoppede fluks i dem og dansede en lille glædesdans foran en måbende Agnes. Endte med at trave rundt i dem det meste af dagen. Med en varm uldsok er de perfekte som vinterstøvler. Det bedste er at de både kan bruges til bukser, kjole og nederdel. Dejlig funktionelt fodtøj! Støvlerne kan iøvrigt fåes her, hvor de også har dem i ruskind og med for. Shoeworld har endda gratis levering og det er jo noget man sætter pris på når man (som mig) shopper meget på nettet :)

IMG_2983IMG_3014IMG_3017Sponsoreret indlæg/læs evt. reklamepolitik