inspired by kids | vind et gavekort på 700kr til name it

** Konkurrencen er slut - tak til alle der deltog! Og stort tillykke til den heldige vinder, som blev Mille Andersen, jeg sender dig fluks en mail :) **

I februar lancerede name it et nyt online univers Inspired by Kids  for forældre inspireret af børn. Her kan man få en masse skønne idéer til hverdagsaktiviteter, der kan samle familien om hyggelige projekter.

Inspirered by Kids er delt op i fire kategoerier:

Mad

Her finder du mad i børnehøjde, som er nem at lave både for forældre og børn. Find f.eks. inspiration til årets påskefrokost eller den daglige madpakke :)

01-paaskefrokost-inspiredbykids

Ferie

Ferie med børn kan være mange ting. Her kan du få masser af tips til hvordan familieferien bliver ekstra god. Min favorit atikel er den om "Stobyferie i Berlin med børn" - elsker den by og den lille frøken har været med i Berlin optil flere gange. Fantastisk by at holde ferie i med børn!

01palmerklapvogn-1-redigeret-1

Mode

Nyheder, trends og årstidsbetingede tips til garderoben. Gode guides der er nemme at gå til. Lige nu er der fokus på overgangstøj med bla. artikler om softshell og forårsjakker.

lmtd_trendguide-4

Aktiviteter

Dette må være min yndlingskategori, for her kan man nemlig finde en masse sjove idéer til hvad man kan sysle med i fællesskab.  Tit rækker min fantasi ikke længere end perlearmbånd og puslespil, så her kan man hente masser af fine bud på kreativite udfoldelser for store og små :)

030503 (1)04

Og nu til lidt forkælelse til en heldig læser, jeg har nemlig i samarbejde med name it fået lov til at udlodde et gavekort på 700 kr til nameit.com :)

For at deltage skal du blot skrive en kommentar herunder og fortælle hvilken artikel på Inspired by Kids du bedst kunne lide.

Jeg trækker en vinder onsdag den 1. april - Held & Lykke :) 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med name it