#morgenudenfilter | vind din egen Tassimo maskine

Tassimo kiggede indenfor i den gyldne ghetto for at filme en #morgenudenfilter hos os - lidt grænseoverskridende at byde indenfor på den måde (og uden make-up). Men det er som sagt en #morgenudenfilter, som skal vise hvordan vores morgener typisk ser ud. Det er en fin lille film, der er kommet ud af det :) Og det skal lige siges, at jeg virkelig har god tid om morgenen, så den er god nok.. Don't hate me!

https://www.youtube.com/watch?v=cSyI75qIJGw IMG_0089

En morgen hos os er faktisk aldrig ens - dog med den lille undtagelse, at jeg hver morgen lige tager 5 min, hvor jeg lige sidder med kaffen og tjekker verdenssituationen. Tit aflæst igennem instagram.. Jeg mærker en kæmpe forskel, de dage jeg har morgenmøder og skal en time tidligere afsted. Det hele skal være lidt mere struktureret og planlagt og hyggestunderne er skåret væk. Er svært fan af de langsomme morgener med tid til at bygge legotårne eller stene lidt Ramasjang med den lille frøken (og selvfølgelig min lille kaffestund).

Kaffe er unægtelig en skøn del af min hverdag. Sjovt nok er det først blevet en integreret del af min hverdag efter at jeg er blevet mor og den lille frøken har rundet de 2 år. Før det var kaffe noget, der blev nydt når jeg i ny og næ var på café og meget sjældent herhjemme. Men ja, der er der kommet andre boller på suppen og nu er det herhjemme jeg nyder den bedste kop kaffe og har mit fredelige øjeblik med den sorte drik. Bare tanken kan virke beroligende på mig ;)

IMG_0006

KONKURRENCE:

 2 af Jer kære læsere får nu chancen, for at vinde en Tassimo  Vivy maskine med kaffekapsler af  to af deres kaffenyheder Tassimo Ebony og Tassimo Café au lait.

Tassimo er en fuldautomatisk kapselmaskine til varme drikke bla. kaffe, te og kakao. Alle Tassimo-kapsler fra Gevalia er certificerede i henhold til standarder for bæredygtighed fra Rainforrest Alliance.

20152

For at deltage skal I smide en kommentar her i kommentarfeltet, hvor I fortæller hvad det bedste ved Jeres morgen er. Derudover må I selvfølgelig gerne give mig et like ovre på den dersens facebook (ikke noget krav for deltagelse).

Jeg trækker de 2 heldige vindere tirsdag den 10/3 kl 21.00 - Held & Lykke :)

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Tassimo - ord og holdninger mine egne.