Fødselsdags giveaway | 1000,- til My Sisters

** Konkurrencen er slut og vinderen er fundet vha. findenvinder.dk - TUSIND tak for alle Jeres søde hilsner og kommentarer! Stort tillykke til Signe, som jeg flusk sender en mail afsted til :) **

Ikke en fødselsdag uden gaver og bloggens 5 års fødselsdag, skal selvfølgelig fejres med at en af Jer skønne læsere skal forkæles. Jeg har nemlig i samarbejde med My Sisters Closet fået lov til at udlodde 1000,- til deres fantastiske webshop!

Núnoo

Det kan vist næppe være gået nogens næse forbi at min kærlighed til Najas design er stor om der så står MAANII, Adax Cph eller Núnoo på tasken. Derfor var det mig meget nærtliggende at "fødselsdagsgaven" skulle være fra My Sisters (og ikke mindst en stor ære at de var med på ideen)!

Selvom jeg i tidens løb har skrevet en del om de to fantastiske søstre Silfen, så får I også lige lidt ekstra her: Mysisters.dk bliver drevet af Naja og Pia Silfen - døtre af Eugen Silfen der er MANDEN bag Adax. Naja designer både for Adax Cph og eget mærke Núnoo (og det var selvfølgelig også hende der designede MAANII). Pia er marketingschef for Adax og til dagligt bosat i Belgien. Der er virkelig noget med tasker i den familie og faktisk designer deres bror Daniel Silfen også tasker i eget navn, som I kan finde på My Sisters lige her.

IMG_0939

For at deltage skal I skrive en lille fødselsdagshilsen, skrive hvad I kunne tænke Jer at bruge gavekortet på og ikke mindst smide et kærligt like efter My Sisters her.

Jeg trækker en tilfældig vinder torsdag den 29. januar kl 21.00 - Held & Lykke :)

Dette indlæg er lavet i samarbejde med My Sisters - læs evt. min reklamepolitik