2. søndag i advent hos Golden Ghetto | Legebutikken

** Konkurrencen er slut - tusind tak til alle der har deltaget! Vinderen er fundet vha. findenvinder.dk og den heldige blev: Natascha - TILLYKKE! Jeg sender dig fluks en mail :) **

IMG_0008IMG_0430

Det er mig en udsøgt fornøjelse at åbne den næste låge i den fine adventskalender, jeg kører sammen med Marina. I samarbejde med Legebutikken,  en af vores yndlingsbutikker når det kommer til legetøj, udlodder jeg det smukke og fantastiske Vilac klaver.

Legebutikken drives af Helle, der udøver en fantastisk service og forhandler en del af favoritmærkerene som Djeco, Jellycat og bObles. Helle skriver selv:

Leg med holdninger:
Kvalitet, design, kreativitet og gode legemuligheder er alfa og omega. Det ses også i udvalget af legetøj i Legebutikken. Det skal være legetøj, møbler og interiør, som jeg med god samvittighed vil give mine egne børn.

IMG_0017IMG_0041

Herhjemme har det fine klaver vagt vild jubel hos den lille frøken, der synes det er ret sjovt at spille på. Hun kan endda sidde med det ret længe og fordybe sig i lydene eller synge selvopfundne sange. Altid ret morsomt at overvære :)

Hvis I også kunne tænke Jer et lille Vilac klaver, så har I nu chancen for at vinde et her på bloggen. For at deltage skal I skrive en kommentar om hvem der skal forkæles med klaveret og om I ønsker det i sort eller i rødt. Derudover må I hjertens gerne like her og følge med her (dette er dog ikke noget krav for deltagelse).

Jeg trækker en vinder 3. søndag i advent den 14. december kl 21.00

HELD & LYKKE :) 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Legebutikken - læs evt. min reklamepolitik