giveaway | Djeco Tactilo Loto

*Konkurrencen er slut - den heldige vinder blev fundet vha. www. random.org og er: Lise Nyholm Andersen - stort tillykke, jeg sender dig en mail!

Jeg har glædet mig til at dele min entusiamse for Djeco med denne fine giveaway :)

IMG_0126IMG_0083

Herhjemme er vi nemlig store Djeco fans og har købt en del af deres fantastiske puslespil. De laver nemlig mange lidt anderledes og udfordrende puslespil og ikke mindst et utal af fine spil. Og det er spil det skal handle om denne gang, for den lille frøken er nemlig blevet stor nok til at spille deres brætspil til de yngste. Så her i weekenden var vi alle forsamlet omkring bordet til den lille frøkens første brætspil. Godt nok snød hun lidt, men vi hyggede os alle meget :)

Jeg har i samarbejde med Play For Life fået lov til at udlodde spillet Tactilo Loto. Spillet vandt  "Guldbrikken" i 2012 for årets brætspil. Spillet går ud på at føle sig frem efter den rigtige brik og brikkerne er en af de ting, der gør dette spil særligt. De er nemlig søde og farverige og gav den lille frøken grundlag til ekstra leg og snak om de forskellige figurer undervejs. Som i kan se skulle kaninen og hønen også lige kysse lidt :)

Om spillet skrev "Guldbrikken":

"Med en nuttet kanin, skrigorange gulerod og sød trillebør har Tactilo Loto ikke blot suveræne brikker med en uforlignelig stærk tiltrækningskraft, finish og charme, men også en lethed og legende introduktion til hele brætspillets verden. Et unikt børnespil, der er sublimt som såvel legetøj som uimodståelig universel indføring i følesansens forunderlige verden, som netop kun et fysisk brætspil kan. Tactilo Loto lever på alle punkter op til betegnelsen ?Mit første brætspil?. Et følespil der går et skridt videre, og lærer de mindste børn om at associere. Drej på hjulet, stik hånden i posen, og find den rigtige genstand ved at føle dig frem."

IMG_0113IMG_0121IMG_0080

For at deltage skal du blot fortælle mig hvem, der skal have glæde af det fine spil og gerne følge bloggen på facebook lige her og smide et like efter Play For Life lige her (dog ikke krav for deltagelse) :)

Jeg trækker en vinder mandag den 10/11 - held & lykke :) 

Denne giveaway er lavet i samarbejde med Playforlife.dk - læs evt min reklamepolitik