giveaway | DUPLO creative animals

**Konkurrencen er slut - tak for den store deltagelse :) Vinderne er fundet via random.org og de heldige blev Kristjana og Pia Lyng M. - Stort tillykke! Jeg sender jer fluks en mail. **

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi herhjemme er store LEGO DUPLO fans. Der bliver bygget høje tårne i flæng, lavet masser af is og leget med prinsesser og biler. Ja Lego spænder bredt og kan fange den lille frøken i kreativ fordybelse i laaaaaang tid :)

IMG_0494IMG_0509

Nu har jeg muligheden for at forkæle 2 af mine følgere med en æske LEGO DUPLO Creative Animals. En æske med fine dyr tiltænkt 1  1/2- 5 årrige, som allerede har vundet vores hjerte herhjemme i ghettoen. Vi snakker nemlig meget om dyr og synes det var fantastisk, at Agnes med det samme kunne genkende elefanten. Ikke sikkert jeg havde gættet på det med det samme ;)

Alt du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar her nedenfor - gerne med hvem der skal været kreativ med de søde dyr. Følg gerne bloggen på bloglovin her og facebook her (dette er dog ikke noget krav for deltagelse).

IMG_0512IMG_0492

Jeg finder de heldige vindere mandag den 29. september :)

Dette indlæg er lavet i sambejde med Lego Duplo - læs evt. min reklamepolitik