giveaway | jellycat pingviner

** Konkurrencen er slut - Tusind tak for den store deltagelse :) Vinderen blev fundet ved hjælp af findenvinder.dk - stort tillykke til Dyveke, der er en mail på vej i din retning! **

IMG_0097IMG_0135

Som nogle af Jer måske har set på instagram, er der flyttet en lille pingvin og en større (vi kalder den) mor-pingvin ind i ghettoen. Herhjemme er vi store Jellycat fans og knuselsker deres nuttede udseende og at de er så fantastisk bløde.

Den lille frøken fik allerede sin første Jellycat ved fødslen, som var en abe, vi havde købt med hjem fra London. Der er sidenhen kommet et par kaniner og en hest til samlingen og de ligger alle i hendes seng ved sovetid.

Agnes er virkelig glad for krammedyr og de bliver dagligt kysset og krammet. De to pingviner har hun også taget imod med åbne arme. Det at der er en lille og en stor, kan hun få meget sjov ud af :)

Kender I ikke til Jellycat, kan I gå på opdagelse og få et overblik lige her.

IMG_0128

Jeg har i samarbejde med Play For Life fået lov til at udlodde de søde og bløde pingviner til et kærligt hjem :)

For at deltage vil jeg gerne høre hvor og med hvem de søde pingviner skal bo. Smid gerne lidt kærlighed efter bloggen på bloglovin eller facebook - dette er dog ikke noget krav for deltagelse. Jeg kan også varmt anbefale at følge Play For Life på instagram, da de lægger billeder op af en masse super sejt og fint legetøj. Find dem lige her.

foto

Jeg trækker en tilfældig vinder mandag den 15. september - held & lykke :) 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Play For Life - læs evt. min reklamepolitik