giveaway | nye omaggio striber fra Kähler

** Konkurrencen er slut - tusind tak til alle der deltog - den heldige kartoffel blev Kathrine Schmidt TILLYKKE :) Der er en mail på vej til dig! **

Jeg har et par gange før skrevet om Kähler Design's fine forårsnyheder og nu er det tid til at forkæle en af Jer kære læsere :)

En af nyhederne fra Kähler var at den ikoniske Omaggio-vase, kom i tre nye fine og lyse farver - en rosa, en støvet lyseblå og en lysegrøn. Helt perfekt her til foråret! Personligt elsker jeg jo pasteller i hjemmet og har virkelig svært ved at vælge min favorit. Man har jo et eller andet sted lyst til at skulle have en af hver..

Omaggio-vasen er designet af den dygtige designer duo fra Stilleben - Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, der også står bag Lovesong Vaserne og Bellino krukkerne.

IMG_5242IMG_5250

Nu har i muligheden for at vinde en Omaggiovase, der måler 30,5 cm i en af de nye farver. For at deltage skal du fortælle mig, hvilken af de nye farver du bedst kan lide - om det er den rosa, den lysegrønne eller den lyseblå. I må også hjertens gerne følge bloggen via bloglovin og/eller facebook - dette er dog IKKE noget krav.

Jeg trækker en tilfældig vinder onsdag den 16. april - held og lykke :)

IMG_5241IMG_5278

 Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kähler Design - læs evt. min reklamepolitik