giveaway | aarhusianske godnathistorier

** Konkurrencen er slut og vinderne som blev Kristina og Iris, har fået direkte besked **

I december kom denne fantastiske bog "Aarhusianske Godnathistorier" på gaden af forfatter og tegner Boris Boll-Johansen. Det er en af de første crowdfundede bøger i Danmark og den har høstet hele 5 ud af 6 stjerner i Aarhus Stifttidende (se mere her) og 4 hjerter i Politikken (se mere her).

Jeg kan også kun klappe i mine hænder af fryd over en så fin og finurligt illustreret bog om Aarhus. En bog jeg virkelig vil se frem til at læse højt for den lille frøken.

Bogen består af 20 små historier om Aarhus - 10 fantasifulde opdigtede historier og 10 som faktuelle historier. En bog der virkelig er sjov at læse når man har kendskab til byen eller bare gerne vil vide mere. Den egner sig rigtig godt til oplæsning og aldersmæssigt ca fra 6 år og op (jeg har bestemt lært lidt mere om min by :) ).

IMG_0675IMG_0682IMG_0679IMG_0674

Jeg har fået lov til at udlodde hele 2 bøger til et par heldige læsere. For at deltage skal du blot lægge en kommentar her til indlægget.

Jeg trækker vinderne mandag den 3/2 og offentliggør dem i dette indlæg :)

(Til info kan bogen bla erhverves her og Boris Boll-Johansen har sørme også lavet en bog med Københavnske fortællinger se blot her.)