give-away | hokus pokus alfons åberg

** Konkurrencen er slut - de heldige vindere blev Louise & Baysen, som begge har modtaget en mail - tillykke :) **

Så blev det sørme den 24. december ? hold op hvor er det bare gået stærkt! I dagens anledning skal der selvfølgelig være en lille give-away her på bloggen. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde 2x2 biografbilletter til den fine ?Hokus Pokus Alfons Åberg? film og bogen dertil. Så to heldige læsere kan vinde 2 billetter hver og en bog. Filmen har præmiere den 25. december.

Det er jo rart at have noget at se frem til efter juleaften, som jo for de fleste børn er kæmpe stort. En biograftur er jo noget helt specielt og hyggeligt :)  Alfons Åberg er en dejlig børneklassiker, som er finurlig og sød og let at følge for selv de helt små.

For at deltage skal I blot smide en kommentar her til indlægget, måske I kan huske Jeres første biograftur/film? Yderligere må I også gerne følge bloggen via bloglovin her eller like på facebook lige her. Dette er dog ikke noget krav for deltagelse.

IMG_4846IMG_4841

Jeg trækker en vinder den 28. og offentliggør vinderen her i dette indlæg.

 Så vil jeg blot ønske jer alle en dejlig og gylden jul!!!

kram / Lou

 Den allersidste låge i Petit Podiums julekalender er blevet åbnet hos Marina . Bag lågen gemmer sig en løbecykel fra Name it. Deltag lige her!