kalenderlåge nr 8 // Wheat

****  Konkurrencen er slut - vinderen blev Cæcilie - du bliver kontaktet direkte - Tillykke :) ****

Jeg har glædet mig umanerlig meget til at åbne dagens låge i Petit Podiums julekalender. Bag lågen gemmer der sig (og hold nu fast) et gavekort på 5000kr til Wheat. Ja du læste rigtigt :)

wheat

 De af jer der har læst med i noget tid, ved at Wheat har en stor plads i mit hjerte. Allerede før den lille frøken blev født, havde vi en stor del tøj fra Wheat liggende klar til hende. Så sent som dagen før jeg fødte, var jeg lige et smut forbi Wheat-butikken her i Aarhus, hvor ekspedienten var begyndt at kunne genkende mig. Butikken er nu lukket og jeg har efterfølgende været flittig kunde i webshoppen.

Wheat  har eksisteret siden 2002 og blev grundlagt af ægteparret Charlotte og Peter Galsgaard. Parret har brugt erfaringen fra deres 3 børn til at skabe et design, der er tilpasset et barns præmisser. Kvalitet og komfort har været nøgleordene til Wheats succeshistorie. Wheat er for mig indbegrebet af den skandinaviske stil indenfor børnemode med dejlige afdæmpede farver, som mit hjerte banker ekstra meget for.

pigedreng

Et udpluk af mine yndlings styles fra denne sæson.

Nedenunder ser i den lille frøken i et af vores yndlings outfits fraWheats efterårskollektionen. Det har været vist her på bloggen for et par måneder siden. Men jeg synes lige det skulle med igen :) Derudover har jeg fundet lidt billeder fra arkiverne med den lille frøken i Wheattøj, hvor hun er henholdsvis 2 måneder, 7 måneder og 1 år..

New Folder12mini-001

* For at deltage skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg *

Gavekortet på 5000kr gælder et år (også under udsalg) - Jeg trækker en tilfældig vinder lørdag den 14/12 og offentliggør navnet på vinderen i dette indlæg :)

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Wheat