pæne print

Aarhus har summet af Finders Keepers hele weekenden, som jeg desværre ikke kunne deltage i. Men vil alligevel benytte lejligheden til at vise jer min favoritprints.

Der er to kunstnere, der på det sidste virkelig har fanget min opmærksomhed. Den første er Ditte Gjøde, hendes værker er mere kendt under navnet Gjode. Jeg har faktisk allerede et af hendes print (Gemstone #1) hængende, som jeg var så heldig at vinde i en giveaway her i blogland. Siden har jeg holdt øje med, hvad der er kommet fra Dittes hånd og er ret verliebt i hendes Glimpse serie (som i ser nedenfor).

Ditte har været så sød at tilbyde  mine læsere en rabatkode på 25% på webshoppen som i finder her - bare skriv "goldenghetto" ved checkout. Den gælder ugen ud (uge 41) og der er fri fragt :)

interiør3

Fra serien Glimpse: #4 // #2 // #5 // #1

Den anden kunstner der virkelig har fanget min opmærksomhed er Rikke Hymøller, der står bag FuugaCph. Jeg så hendes "subtle circle #2 nede i 1+1 textil (grønnegade) i sidste uge og har ikke kunne få den ud af hovedet. Den er virkelig flot og skal opleves irl. Så måtte hjem og undersøge hvor det kom fra og og vupti kom lidt flere favoritter fra FuugaCph på listen. Hvis i kigger forbi webshoppen, så tjek lige de smukke skærebræt mens i er der.

Collager2

Subtle Circle #2 // Subtle Circle #4 // Gradient Circle // Microscope #5

Hvis du også har forelsket dig i de fine print fra FuugaCph, så hold øje med bloggen her i oktober :)