flere indtryk // CIFF Kids

Et indlæg var ikke nok til at dele alle mine indtryk fra CIFF Kids med jer. Denne gang med lidt flere af alle de skønne deltagere :) Og bær over med mig, der er MANGE billeder!

IMG_1134

De smukke damer fra Starklint Pr - Tanja og Mette :)

cv

Denne lille fantastiske charmetrold havde også fundet vej til CIFF Kids og havde selvfølgelig taget sin søde mor med :)

IMG_1143IMG_1144

Et lille sneak peak på hvad Gro  har af lækkerier i vente til SS14. Jeg er ret vild med "pølletaskerne"..

IMG_1013

Det portogisiske mærke Wolf & Rita stjal mit og en del andre bloggeres hjerte. Jeg var meget forelsket i deres fugleprint, som gik igen på flere styles. Har lige erfaret at det kommer til at blive forhandlet på my lille limon - hurra :)

IMG_1124

Mads Nørgaard har endnu engang tryllet nogle fantastiske kjoler til de mindste. Kunne nu også godt tænke mig denne til mig selv :)

IMG_1158IMG_1270IMG_1169IMG_1203IMG_1217

Endnu engang showtime - fredagen bød på et fantastisk show fra Petit by Sofie Schnoor med en smuk afslutning med dansende børn i den nye dance kollektion!

IMG_1334

Kønne Camilla havde taget hendes dejlige lille C med og det var svært at holde fingrene fra ham :)

IMG_1239IMG_1246

Signe fra Forkids havde inviteret os forbi deres stand og viste nye fine sager frem. Der var bla fine nye udgaver af deres leoprintede bodyer med kobber og guld.

IMG_1254

Lisbeth og Manja, der er kvinderne bag min/bloggens nye platform Petit Podium. Lidt svært at se på billedet, men Manja havde den fineste lille runde mave - glæder mig til at se indholdet til efteråret :)

IMG_1307

På blogger-rundtur ved nogle udvalgte stande med de mange skønne bloggere..

IMG_1355

Trætte men glade - Jannie og Marina der fik presset sig ned på et par sæder (med de mange poser) i metroen. Et par stop senere vinkede vi farvel til Jannie og drog tilbage mod Aarhus. Tak for denne gang CIFF Kids - vi ses om et halvt år :)