Spar 20% på mine favoritter og meget mere..

Vores hverdagsretter med Friland Økologi

REKLAME/SPONSORERET

I sådan en småbørnsfamilie som vi jo er, er det altid rart at have styr på madplanen. Vi tilstræber at få lavet en madplan og snakker tit om det. Desværre er vi virkelig dårlige til at føre den ud i livet og ned på papir. Så det sker at vi ender med at lave de samme retter 🙂

IMG_0371

Vi spiser som før nævnt ikke så meget kød, men når vi gør skal det være økologisk. For en del år siden havde vi et økologisk supermarked her i Aarhus nede ved strandvejen. Det var inden økologisk kød blev en del af det almindelige sortiment i supermarkederne. Men der havde de en lille slagterafdeling og de gange jeg købte derfra, kunne jeg virkelig både se og smage en forskel på kødet. Det økologiske supermarked lukkede desværre nogle år tilbage, men nu kan vi heldigvis købe økologisk kød alle steder.

Vi handler som oftest stort ind i weekenden i Rema 1000 og så triller jeg forbi Super Brugsen i løbet af ugen og begge steder har de Friland ØkologiOg faktisk er “min lokale” Brugs i Jægergårdsgade et ret godt sted at handle økologiske varer, de har nemlig et fantastisk udvalg. På billederne ser i nogle af vores gengangere som er: “pimpet” salat med kotelletter skåret i skiver med lime saft og peanutsauce. Burger bliver det til engang imellem og så er Agnes’ yndlingsspise altså medister. Derudover bliver det også til den klassiske kødsovs og mørbradgryde. Ja der er vist ikke fare for at jeg nogensinde bliver madblogger, det rækker min fantasi vist ikke til. Men er taknemmelig for dem der er derude, så jeg kan få lidt inspiration i ny og næ 🙂

IMG_0344IMG_0376IMG_0329IMG_0332IMG_0380

Efter vores gårdbesøg i sidste uge har vi snakket en del om dyr og at vi også godt kunne tænke os at besøge en grisefarm. Og faktisk har jeg så lige fået den information, at man kan komme på et såkaldt Sofari søndag den 29. maj fra 11-15 rundt omkring i landet. Der er også mulighed for gårdbesøg til årets Høstmarked 30. og 31. august. Så måske det bliver til endnu en lille landlig udflugt for den gyldne klan 🙂

Kh Lou

Indlægget er lavet i samarbejde med Friland Økologi

2 kommentarer

  • Ditte

    Du skriver ‘peanutsauce’ – er det fordi blander peanutbutter’en op med noget? Og i så fald hvad? 🙂
    På forhånd tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lou

      Hej Ditte,

      Ja det bliver blandet op med soya, vand og lime. Fandt en opskrift ovre hos den smukke http://stonemuse.dk/ og den er slemt vanedannende 🙂

      Kh Lou

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på mine favoritter og meget mere..