You go Girl!

VIND | VIP billetter til Finders Keepers Aarhus

REKLAME

*KONKURRENCEN ER SLUT OG DE HELDIGE VINDERE ER KONTAKTET – TILLYKKE TIL LOUISE S. OG TRINE STRANDGAARD.**

Mit yndlings designmarked Finders Keepers kommer til byen og denne gang er det også med “Finders Eaters” og et helt nyt Kids område. Det hele finder sted henover  weekenden den 3. og 4. Juni på Godsbanen. Og så har jeg fået fornøjelsen af at sende to af Jer afsted.

17203238_10155157171876602_26075515287784568_nsara-soegaard-littlemightymint_social3-800px

På markedet kan I finde en masse lækkert brugskunst bl.a. min yndlings keramiker Julie Damhuslækre smykker bl.a. fra den dygtige Handcrafted CPHtøj, ure, lamper og meget meget mere. I kan se hele listen over designere lige her. Som noget helt nyt kommer der til at være et Kids område, hvor der er fokus på de små.

Om Finders Keepers Kids skriver de:

 “Som noget helt nyt sætter FindersKeepers ekstra fokus på de små, med et helt område dedikeret til design for de mindste. Her kan du finde en perlerække af designere med bæredygtigt design til børn: lækkert legetøj, møbler til de mindste, fint børnetøj og søde accessories til børneværelset.”

I kids kategorien er Little Mighty Mint en af mine absolutte favoritter.

Og så vil der selvfølgelig være lækkert street food mad, som kan nydes ude i gårdhaven. Der er virkelig mange grunde til at svinge forbi det lækre designmarked!

Som skrevet ovenover udlodder jeg 2 x 2 VIP billetter til Finders Keepers. Med VIP billetter har man adgang til markedet allerede 10.45 – altså et kvarter før alle andre. Så kan man lige nå ind og udse sig lidt sager i ro og mag inden der kommer run på.

For at deltage skal I blot smide en kommentar med hvem I ville tage med Jer til markedet, hvis I vandt.

Jeg trækker de to heldige vindere tirsdag den 30. Maj – Held & Lykke! 

Kh Lou

18 kommentarer

 • Camilla

  Mon ikke min søster ville sætte pris på et eksamenslæsningsafbræk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil tage min mand med denne gang <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har ingen erfaring med markedet, men har mange gange tænkt at tage med. Jeg vil tage min kæreste med, og især nu hvor vi står overfor at skulle flytte sammen, synes jeg, det vil være interessant at gøre det sammen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg ville ønske at komme afsted sammen med den mest fantastiske søster i verden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det vil være mit første besøg på markedet og jeg vil tage min datter på 16 år med – indgyde lidt kultur og go stil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville tage min kæreste med. Vi elsker begge to den slags. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Christensen

  Jeg elsker det marked og alle de fine ting man kan købe. Jeg kunne bl.a. godt tænke mig et par af Julie Damhus’ krus 🙂
  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min kæreste med, der aldrig har været der før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Jeg ville tage min søde søster med, hvis jeg skulle være så heldig at vinde billetter. Særligt keramiksagerne og kids området vil jeg glæde mig til at ose i 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Her i eksamenstiden ville jeg tage en god studieveninde med og få et afbræk fra bøgerne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hviid

  Det er første gang, jeg har mulighed for at komme af sted. Så jeg rejser gerne fra Fyn til Aarhus for at deltage. Jeg vil tage min mor med, hun er lige blevet 80 og bliver kun mere og mere engageret og begejstret med tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil rigtig gerne afsted sammen med min gode veninde Lea ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Strandgaard

  Åh, jeg vil så gerne til Finders Keepers sammen med min mor. Skal have nogle kopper fra Julie Damgaard, og så skal der da kigges nærmere på børnetøjet 🙂 Jeg håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg vil tage min søster med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg vil da tage min dejlige mand med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville tage min søde veninde og roomie Julie med, så vi kunne finde noget lækkert til lejligheden! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Stine min dejlige veninde fordi hun er næsten lige så tosset med upcoming design og kunsthåndværk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min storesøster med! 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Min veninde Anne som er min Finders Keepers buddy 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

You go Girl!