vind VIP billetter til Finders Keepers marked

Vind | lækkert mor-dattersæt fra MarMar Copenhagens nye kollektion

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

** Konkurrencen er slut – tak til alle der deltog! Og stort tillykke til Eva Sørensen , som blev udtrukket vha. random.org . Sender dig fluks en mail 🙂 **

Så I mon mit indlæg om MarMar Copenhagens AW15 kolletion (her)? Der står jeg på første billede med mine yndlings styles fra kollektionen – to lækre strukturerede bluser med en fin peplum/flæsekant, en i børnestørrelse og en i voksenstørrelse. MarMar Copenhagen har denne sæson nemlig udvidet med lidt flere woman-styles, hvilket er blevet taget rigtig godt imod.

Jeg synes det er super hyggeligt at være lidt matchy-matchy med den lille frøken og hun synes heldigvis også, at det er sjovt, når vi er lidt ens. Ellers ville jeg selvfølgelig ikke udsætte hende for det 😉 Som I kan se nedenunder endte hun rigtig med at være min lille matchende sidekick den anden dag. Bluserne er super behagelige, at have på og jeg elsker, at de er både casual og med fine detaljer. Glæder mig allerede til at have den fine bluse på uden babybule.

IMG_0219IMG_0260IMG_0251IMG_0234IMG_0241IMG_0224

Den nye AW15 kollektion er lige kommet online og jeg har i den forbindelse fået lov til at udlodde netop et mor/dattersæt til en af mine læsere. Så skal du matche med datteren, niecen eller en anden lille sej sidekick , så kig med her:

For at deltage skal du blot fortælle hvem, der skal have de fine matchende bluser og dele din MarMar Copenhagen AW15 favorit her i kommentarfeltet 🙂

Jeg trækker en tilfældig vinder torsdag den 27. august – held & Lykke!

Kh Lou

G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Dette indlæg er lavet i samarbejde med MarMar Copenhagen

123 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind VIP billetter til Finders Keepers marked