golden days

sofahygge med irma

Jeg er typen der kan bruge en halv time bare på at hente æbler, når jeg sætter foden ind i et supermarked. Der hænder endda at jeg kommer ud med favnen fuld, men har glemt æblerne. Efter Agnes er kommet til, går det ikke med sådanne shoppingrutiner.. Der skal helst laves lister og der skal handles ind i god tid.

Jeg slog til med det samme, da jeg blev spurgt om jeg ville teste Irmas online butik. Det var en hyggelig og behagelig måde at få ordnet sine dagligvareindkøb på. Ja jeg sad endda med fødderne oppe og smovsede imens. Lister behøvede jeg ingen af, kunne jo bare lige tjekke i køkkenet hvad der manglede. Og vupti var der handlet ind!

Varerne kom med fragt efter vi var gået i seng, hvilket ikke var noget problem (i Aarhus leverer de ml 00-07). Vi havde nemlig skrevet vores dørkode ind i bestillingen og bedt fragtmanden stille varerne foran vores dør på 3. sal. Jeg var meget spændt på at åbne kasserne, da jeg tidligt om morgenen lige var oppe. Jeg havde bla bestilt nogle kølevarer og de var lagt i fin flamingokasse med is. Derudover en øko grønt kasse, der virkelig imponerede. Det hele var frisk og fint. Desværre var der et par varer, der manglede. Så jeg måtte lige have fat i kundeservice. Men det spillede bare og varerne blev eftersendt med det samme i følgeskab med en flaske vin. Se det er god service! Så alt i alt en fantastisk “shopping-oplevelse” 🙂 Thumbs up til Irma herfra og klart noget jeg vil overveje at gentage, når tiden bliver for knap!

IMG_9338IMG_9356IMG_9375IMG_9369IMG_9350IMG_9368

   

Skriv en kommentar

 • Lækkert. Når man handler hos Irma, skal de så have emballagen igen ved næste levering, eller hvordan fungerer det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Hej Signe
   Nej det tror jeg ikke.. Vi har i hvert fald givet vores kasser videre, da de er gode til flytning 🙂 Men ved det ikke med sikkerhed.

   /Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

golden days