Monsieur Mini | The Sweet Collection

Redekassen legatet | En håndsrækning til en nybagt eller kommende mor

Redekassen-legatet

Mia fra webshoppen Parcellet har netop oprettet et legat – Redekassen Legatet på 5000,- til en startpakke fra hendes webshop.Legatet skal ses som en håndsrækning til en nybagt eller kommende mor, der har behov for lidt hjælp og ekstra forkælelse. Jeg synes det er en virkelig fin en idé at forkæle en familie, der har brug for det med lidt ekstra babyluksus i form af denne startpakke. Det er jo ikke alle der er lige priviligerede og kan købe det nyeste sengetøj på markedet og bløde stofbleer i de helt rigtige dusede farver. Inde på siden skiver Mia bl.a.:

Livet har det med at slå med halen og pludselig kan du være endt i en situation, hvor en lille håndsrækning som denne, gør en stor forskel. Hvis du kan genkende dig selv i dette, synes jeg du skal søge legatet.

Jeg ønsker ikke at opstille en række specifikke krav, der skal opfyldes, for at legatet kan søges, men vil blot definere, at det tildeles en ”værdigt trængende” kommende eller nybagt mor (med barn op til 1 år).

Legatet gives en gang om året og dette års modtager vælges første gang 1/5 og man kan læse mere om legatet og om hvordan man søger inde hos Parcellet 🙂 (Kig under menuen for Redekassen)

Og dette var bare lidt public service herfra, da jeg synes at det er et fantastisk tiltag!

Kh Lou

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monsieur Mini | The Sweet Collection