10 små fristelser

Min über seje mummy bag | pusletasken

REKLAME (Tasken er en barselsgave fra My Sisters)

På opfordring fra flere her på bloggen og instagram, der efterspurgte flere billeder og info, kommer der her lidt billeder og ord om min über seje pusletaske 🙂

IMG_0372IMG_0425

Tasken hedder “Mille” og er fra Núnoo, den er lavet af vasket kalvelæder og har derfor et råt look og er super blød. Den har både to korte stropper og en lang, der kan afmonteres. Den lange gør at den nemt kan bæres på ryggen eller på siden, så man har hænderne fri. Jeg har den som oftest under vognen, når jeg er på farten. Men bærer den med den lange strop, når jeg er afsted uden barnevogen.

For mig er den det den ultimative pusletaske, jeg kan nemlig have den med uden, at den skriger babygear og tilmed have mit egen habengut nede i den. Der er gode lommer til småting. Jeg bruger f.eks. forlommen til bleer og den kan faktisk rumme mellem 8-10 bleer. Det store rum er ret stort og der har jeg pusleunderlag, vådservietter, poser, stofbleer, skiftetøj osv. med. Har jeg kun et par småting med fylder tasken automatisk mindre, da den former sig efter hvad man propper i 🙂

Når jeg ikke skal bruge den som pusletaske mere, bliver den perfekt som weekendtaske og lign.!

Var der mon andet I ville vide om den? Så smid endelig en kommentar 😉

IMG_0396IMG_0300IMG_0429

Kh Lou 

2 kommentarer

 • Maria

  Så fin Taske! Men vil lige høre hvor jakken er fra 😀 tak for en dejlig Blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Tak 🙂 Den er fra Envii – købte den forleden til 200,- (sat ned fra 1000,-) så lidt af et kup!

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 små fristelser