Gyldne forårsdage

Måske forårets smukkeste nederdel!

Det var i den grad kærlighed ved første blik, da jeg så den her nederdel. Der står så meget Lou på den og den har endda lommer, hvilket jeg elsker. Nogen gange lever ens netkøb ikke helt op til forventningerne. Men denne er simpelthen så skøn, at jeg ikke kunne vente på at få taget outfitbilleder med den, før den skulle deles med Jer..54516e2a-3671-4595-a869-4b701cfe0762189b7c4d-220d-4b49-b813-bed4b3674927bf65a49e-fcef-4348-9327-d1075624be0a

Den smukke blomstrede sag er fra Zara og koster 450,- hvilket gør at den kommer over grænsen for fragtfri levering. I kan finde den lige her. Det er sjovt nok første gang jeg bestiller fra Zara, så jeg var lidt spændt på det med størrelsen, men den passer perfekt.

Nøj jeg glæder mig til at skulle have den på. Tænker den lige er i overkanten til en aften på sofaen, så må nøjes med at beundre den i aften..

Det var alt herfra –  måtte bare lige dele min forelskelse og begejstring!

God aften derude –

Kh Lou

5 kommentarer

 • Wow! Den er fin Lou. Den må jeg over at prøve i butikken! Dejligt med lidt inspiration. God søndag aften til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Åh hvem der bare havde en Zara i nærheden.. Håber virkelig snart at de åbner igen her i Aarhus, selvom det sikkert ville blive en dyr fornøjelse.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I agree! It is beautiful <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, den er fin! Forstår til fulde dit blomstercrush. Sidder selv i skrivende stund i både skjorte og jakke med broderede blomster. Begge også fra Zara 🙂 De gør det altså godt i øjeblikket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lou

   Jaaaaa – så mangler vi bare lige det gode vejr!
   Alt for godt det er farligt at lure inde på webshoppen 😉

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne forårsdage