den lille frøken fylder år | en fin fødselar

lidt nyt til garderoben

IMG_0001

IMG_0007

Har længe haft et godt øje til denne fine kjole, da jeg allerede har en i præcis samme snit bare i mørk ensfarvet denim. Og så skete det: SALE og der blev klikket “køb”. Glæder mig til at tage den i brug, måske på fredag til FU receptionen 🙂

IMG_0017

Så måtte jeg også bukke under for Birkenstock trenden –  der stod de i Tyskland og kiggede på mig til halv pris og så kunne jeg jo ikke andet end tage dem med hjem. De er nu også ret rare at tøffe rundt i 🙂

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

den lille frøken fylder år | en fin fødselar