i køkkenet med Savannah
I sidste uge var jeg inviteret til en madaften af COOP og deres afrikanske produktserie Savannah i samarbejde med Linn fra Frk Kræsen. Aftenen startede med et oplæg omkring Savannah og konceptet bag, som i kan læse mere om her. Derefter skulle vi selv i køkkenet og bruge de forskellige produkter i en salatbattle. Jeg teamede op med smukke Maria fra Colourfull Ink og sammen kreerede vi i følge os selv en yderst genial salat 🙂
Søde Lise Emilia fra bloggen af samme navn
Kokken Christian Vejlgaard Just fra Michelin restauranten Kiin Kiin viste os hvordan en bøf skulle steges både vegetar og dem i kan ane på fadet. Derudover kom han med rigtig mange gode fif og råd.
Sprøde ris-bøffer med rød karry – de smagte himmelske
Alt i alt en lækker og lærrig aften med masser af gode grin 🙂
Det var bare så hyggeligt, dejligt at møde dig Lou! 🙂 Jeg låner lige de to billede af mig og teamet til bloggen. Så linker jeg lige til dig 🙂
KH Lise Emilia