Seje Aarhusianere | Birgitta Sonn

Gyldne Glimt

Ovenpå en lille uge som græsenke er det ikke blevet til så meget her på bloggen. Men nu er det vist tid til, at der skal drysses en god håndfuld af de gyldne ud her på bloggen.. Kunst og kage har vist optrådt flere gange i den forgangne periode.

c1f72c12-eee1-4012-8e9b-3bc7a12cb664

Endnu et lille glimt fra mit besøg på Museum Jorn – som tidligere skrevet bliver jeg nødt til at besøge stedet igen inden længe. Den permanente udstilling er nemlig også ganske fantastisk.

img_0397img_0406

Det blev til et besøg på Aarhus Street Food alene med manden tilbage i vinterferien. Der fik je endelig prøvet deres donuts med creme brûlé og vanilieis  og den var syndig god!

img_0411

Ingen fastelavn unden fastelavnsboller her nydt hjemme hos mine kære svigerforældre.

img_0016img_0020img_0033

Så er det sidste udkald for at opleve den fantastiske Willumsen udstilling på Aros, der har sidste dag i morgen. Jeg måtte derfor lige afsted i går og gense den for 5. gang. Det er virkelig en smuk udstilling og jeg bliver påvirket på en meget positiv måde af alle de farver. Så afsted med Jer hvis I ikke har set den!

Processed with VSCO with f2 preset

Den anden dag havde Agnes, Edith og jeg den mest fantastiske dag i selskab med min dejlige søster og niece. Der blev leget, lavet vafler, shoppet tøseting og vi nåede skam også et besøg forbi Aarhus Street Food (fantastisk sted med børn). Det er bare så fantastisk at opleve det tætte bånd, der er mellem Agnes og hendes kusine Sofie.

Nu står weekenden for døren og vi har absolut ingen planer – lige som det skal være med masser af plads til spontanitet. Jo jo det forekommer også i børnefamilier hehe.

God weekend kære læsere!

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seje Aarhusianere | Birgitta Sonn