Søstre

Gyldne Glimt

IMG_0253IMG_0201

Min lille frøken er for alvor begyndt at gå op i det med farver. Lyserødt er bare toppen, hvis du spørger den lille dame. Det er nok svært at komme udenom og kan faktisk også huske min egen passion for netop den farve som barn. Så i mandags kunne jeg sende en lille meget lyserød fe-prinsesse til fastelavnsfest i børnehaven.

Dette års sneaks blev sørme også lyserøde, her var det nok mere mig, der “crushede” på de nye og yderst nydelige basser fra Angulus. Men skal lige hilse og sige at hun i den grad har godkendt dem. Kunne faktisk også godt bruge sådan et par selv 😉

IMG_0248IMG_0246

Influenzaen ramte ghettoen to gange inden for 10 dage – først min kære mand, der var nede en hel uge og så måtte jeg også bukke under. Dog havde jeg den bedste medicin, nemlig min dejlige lille baby, der kunne få mig til at smile trods feber og rysteture.

IMG_0267

Flere finheder til den lille frøkens forårsgarderobe – en sød musekjole fra Mini Rodinis nye kollektion og en smuk udsalgs favorit fra Pierrot la Lune 🙂

IMG_0275IMG_0274

Den smukkeste fredag jeg længe har oplevet med masser af solskin og tænk sig nu står den på vinterferie og familietid. Jeg kan slet ikke få armene ned!

Ha’ en skøn weekend!

Kh Lou 

1 kommentar

  • Maria

    Hej Lou. Jeg har et stort crush på din fine nye Mille taske. Så jeg vil lige høre hvad du synes om den (både størrelsen og materialet) og om den fungerer godt som pusletaske? Eventuelt som et indlæg for sig, ellers bare som kommentar. Tak!
    Jeg vil virkelig også gerne have sådan nogle forårskoncert og gerne med velcro

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstre