AYTM

Gro AW15 | en ny gylden favorit

Dette indlæg tilhører: G  O  L  D  E  N    G  H  E  T  T  O    .    D  K

Igennem det sidste år er jeg brændt mere og mere lun på mærket Gro – instagram kan være et farligt sted, hvis I kan følge mig 🙂 Gros fine prikkede møsntre og ballerina halsudskæringer er blandt andet noget af det, der har fanget min opmærksomhed. Nu er jeg grundet den kommende beboer i ghettoen også begyndt at kigge på deres velour baby pants og har ladet mig fortælle at de er favoritter hos mange. Min kære søster har også købt en del Gro til min nevø igennem tiden og de personlige anbefalinger igennem erfaring er altid de bedste. Så nu er Gro også kommet på ønskesedlen her.

Efterårskollektionen har mange fine bløde elementer i strik og deres velkendte sweat. Prikkerne går (heldigvis) igen og farverne rosa, navy blandet med bløde jordfarver følger hele kollektionen smukt og giver den et harmonisk udtryk. I kan selv gå på opdagelse i deres mange fine styles på Gros webshop, hvor kollektionen lige er landet 🙂

GRO_0801150810GRO_0801151102GRO_0801151257GRO_0801151061

GRO_0801151287GroGro1Gro2

Kh Lou

G  O  L  D  E  N     G  H  E  T  T  O    .    D  K

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Gro

4 kommentarer

 • Kristina

  Jeg synes desverre kvaliteten på meget fra Gro er ganske ringe. Det er ofte heller ikke pent syet. Kanpanjebillederne er dog meget smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Åh det er jeg ked af at høre. Jeg har netop bestilt og modtaget lidt derfra og har kigget det igennem og synes det virker fint og lækkert. Måske de har ændret lidt på kvaliteten.

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Gro er fantastisk. Vi har ikke meget mærketøj, men Gros lagersalg faldt jeg engang over og det er nu det eneste lagerslag jeg går til. Og et af de få mærker jeg køber til fuld pris også. Det holder sindsygt godt i vask, det bliver ved med at være blødt og lækkert, farverne holder og alle modeller virker bare så rare for min snart 3-årige. Og ja, særligt deres bukser, gamasher og kjoler har vi været glade for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • goldenghetto

   Skønt at høre – vil glæde mig til at få Gro i garderoben herhjemme 🙂

   Kh Lou

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AYTM