VIND en blød forkælelsespakke fra Mette Ditmer Design

Golden Ghetto Greatest | Christmas Classics

Glædelig 1. december kære gyldne læsere! Det er ved at være noget tid siden jeg har lavet et “Greatest” indlæg med 1 billede fra hvert år bloggen har eksisteret i en bestemt sammenhæng. Og det er jo ret nærtliggende med et lille juleindlæg i dag. Så her får I mine yndlings julebilleder fra de sidste 6 år..

img_2349

2010: Til koncert på Musikcaféen,som vist hed Backstage og nu Tape – for mig vil det altid være Musikcaféen. Men any who så var jeg til koncert, hvor de havde pyntet hele spillestedet på fineste vis. Udenfor lå der et godt lag sne og jeg husker hjemturen ned igennem latinerkvarteret med julelys, som meget smuk.

img_4618

2011: På juletur i Flensborg med den obligatoriske Glühwein på julemarked. Med os i bilen havde vi den søde Michelle og hendes Jonas.

img_3148

2012: Vores første jul som en lille familie på 3 – ganske magisk og det krævede da også lige et lille juletræ i den gyldne ghetto.

img_4900

2013: To små søde kusiner der sidder pænt og venter på pakker. Elsker at følge med i deres fælles opvækst – de så fantastiske sammen Agnes og hendes kusine Fie.

img_0315

2014: Min lille gyldne frøken klar til at holde jul hos farmor og farfar. Hun var 2 1/2 og begyndte at synes det der jul var ret spændende.

img_0242

2015: Sidste år havde vi en skøn jul – den lille familie talte pludselig 4 og jeg nød min barsel ekstra meget i december. Vi valgte også lidt usædvanligt at fejre juleaften helt alene bare os fire i det lille gyldne hjem. Det var virkelig en dejlig jul og helt nede i gear.

Vil I se flere gyldne juleglimt kan I kigge med på Instagram, hvor jeg de sidste par år har brugt hashtagget #julidengyldneghetto. Jeg glæder mig til at skabe nye gyldne juleminder og nyde alle juledagene på bedste vis.

Kh Lou

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND en blød forkælelsespakke fra Mette Ditmer Design