Sommerkjolen

Det ultimative sommernet | Her kan de købes online

På vores skønne tur i sommerhusland, faldt jeg over de skønneste sommernet, som jeg fluks måtte eje. Efter at have lagt et billede af et af dem på Instagram, fik jeg en fantastisk masse spørgsmål på, hvor de kunne købes. Så nu får I da lige lidt public service her på kanalen.

32ac0626-4684-4058-bb3b-2e887c1f821db013f0b6-d6d9-4997-aba2-5521c439f360

Jeg fandt mine net i en lille hyggelig biks ved navn Salka Valka i Nykøbing Sjælland. Men skulle man ikke lige komme forbi der, har jeg nu fundet frem til et sted på nettet, der forhandler dem. Både den størrelse jeg har til 50,-, men sørme også dem et nummer større til 100,-. Og så har de dem i et hav af farver. Typisk mig har jeg allerede set mig lun på et i lyserød, som jeg ikke ved om jeg kan leve uden. I finder dem alle lige her. Det kan dog betale sig at gå sammen med nogen om at bestille, da selve fragten er 48,- og de sender fragtfrit ved køb over 400,-. Men man kan da også bare købe en i hver farve til sig selv.

Det var al public service fra min side i dag.

Kh Lou

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkjolen