ink

den anden dag..

img_7131-jpg_effected img_7337-jpg_effected img_7344-jpg_effected img_7349-jpg_effected
..havde jeg besøg af nevøen. Moster skulle nemlig trøstes og opmuntres lidt og det må siges at det var han ret god til. Alt hvad jeg har af  barnlige ting i lejligheden blev slæbt rundt af den lille herre. Dog  kastede han også sin kærlighed over mit sminkebord og endte med at lign et lille juletræ iført diverse smykker. Det er selvfølgelig også dokumenteret 🙂  Min søster har købt et par blå converse til ham og de er da bare for cute ved siden af mine store lapper.
Lige nu er jeg ved at samle “lopper” sammen til loppemarkedet i Mølleparken 2. pinsedag i Aarhus, hvor jeg har en stand. Har fundet en masse vintage guf frem deriblandt kjoler, nederdele, tasker og sko. Måske giver jeg en smagsprøve noget af det her på bloggen inden markedet. Måske det kan lokke nogle af jer derned 🙂

Skriv en kommentar

  • Nårh, altså! Det sidste billede, hvor er det bare kært 🙂
    Man bliver helt varm om hjertet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ink