oreo mini cheesecakes

cirkus stel | giveaway (2 vindere)

**Konkurrencen er slut – tak til alle der deltog 🙂 De to heldige vindere blev:

Line Jakobsen & Laura/Uftitah – Stort tillykke! Jeg sender Jer fluks en mail. **

Jeg har i lang tid været forelsket i det fine Cirkus stel fra Mimi’s Circus og det er mig derfor en udsøgt fornøjelse at lave denne giveaway 🙂

Stellet er lavet i porcelæn, hvilket jeg er stor fortaler for modsat alt det børnestel, der bliver lavet i plastic/melamin. Herhjemme har den lille frøken (heldigvis) kunne drikke af vores små glas og Mano kopper siden hun var 1 år. Stellet kan sagtens komme i opvaskemaskinen, hvilket er et stort plus i en børnefamile.

IMG_0050IMG_0039

IMG_0058

Det skønne stel består af 4 kopper, 4 skåle og 4 tallerkner med fire forskellige motiver. Motiverne er lavet af den kendte hollanske tegner Fiep Westendorp. Man kan kun få et smil på læben af det festlige stel og så kan det give stof til mange sjove samtaler med de mindste.  Den lille frøken synes i hvert fald der måtte være en historie bag den lille dreng på hesten. En anden fin lille detalje er at der nede i skålen er en sød lille kat med en ballon (ses på sidste billede i dette indlæg). Det gør det lidt sjovere at spise alle havregrynene om morgenen.

I samarbejde med Mimi’s Circus har jeg fået lov til at udlodde hele 2  stel (kop + skål + tallerken) til to af mine læsere:

For at deltage i konkurrencen, skal I skrive/linke til hvilke dele i kunne tænke Jer – skal alle tre dele være ens eller blandet? Se det hele lige her. Derudover må I hjertens gerne sende Mimi’s Circus et kærligt like på deres instagram lige her 🙂

unnamedunnamed (4)unnamed (1)unnamed (3)

(Photo credit billede 4-7 Mimi’s Circus)

Jeg trækker de 2 vindere lørdag den 28. Marts

Held & Lykke 🙂

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Mimi’s Cirkus

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oreo mini cheesecakes