gyldne stunder på northside

Så er der en skøn bunke NorthSide glimt set igennem min linse til jer. Mit favorit billede er uden tvivl det med den pink paraply :)

IMG_0210IMG_0164IMG_0285

Den søde Michelle med kæreste

IMG_0302IMG_0170IMG_0303

Smuk væg lavet af  “a mile in the woods”.

IMG_0316IMG_0176IMG_0220IMG_0297IMG_0231IMG_0257

Comments

 1. Skønne stemningsfulde billeder! Nicolai og jeg har planer om Skanderborg uden børn næste år, og jeg glæder mig helt vildt 😀 Men der er jo læææænge til!!

  • goldenghetto says:

   Tak :)
   Åhh det lyder hyggeligt med sådan en tur. Vi nød at holde i hånd under koncerterne og bare at være kærester uden at skulle tænke på aftensmad og indkøb.. Så synes det er helt legalt allerede at glæde sig 😉

   /Lou

 2. Hvor ser det dejligt ud. Næste år bliver jeg nødt til at tage til NS, alle virker til at have haft det helt vildt i år!

  • goldenghetto says:

   Jaaaah! Det skal du da søde Karen Sofie :) Det er også alt for længe siden, skriv gerne når du er i byen igen. Så håber jeg vi kan koordinere det lidt bedre..

   Kram Lou

 3. Wauw virkelig flotte billeder! S

 4. Super flotte farver og fede vinkler!!!

 5. Så fine glimt, er især også vild med paraplybilledet. Jeg ville sådan ønske, at jeg havde været med. Næste år må blive året!

  • goldenghetto says:

   Ja det er svært ikke at elske :) Åhh det ville jeg også – lyder godt med næste år! Hvad med Spot Festival, var det ikke noget for dig og Mads også?

   Kh Lou

 6. Dejlige billeder – nu glæder jeg mig endnu mere til Roskilde! Paraplybilledet burde jo komme i glas og ramme!

  • goldenghetto says:

   Tak :)
   Uhh det lyder fedt med Roskilde! Der gad jeg også godt forbi – bare en enkelt dag, er vist blevet for gammel til en hel uge 😉

   Ja det burde det næsten!

   /Lou

 7. Det samme som Debbie! Northside virker bare som en top lækker kombi af fest(ival) og rene rammer 😉

  • goldenghetto says:

   I må kigge over næste år :) Og ja det er en ret fin en af slagsen.. Er også fan af at man bare lige kan cykle hjem på 5 min, hvis der skulle komme skybrud eller lign efter tørt tøj!

   /Lou

 8. Åhhh hvor ser det bare skønt ud altså – er bare en lillebitte smule misundelig

Speak Your Mind

*