northside | festival favoritter

Jep så bliver festivalsæsonen for alvor skudt i gang denne weekend med NorthSide her i Aarhus. Jeg krydser fingre for solskin og korte toiletkøer :)

Ses vi mon derude ???

NS COLLAGENS COLLAGE3NS COLLAGE4NS COLLAGE1

Bumbags fra Maanii | Stofnet fra Samsøe Samsøe | Angulus sandaler | Birkenstock New York sandaler | Hat fra Monki | Solcreme fra Rudolph Care | Solbriller Monki | Midi skirt Asos | Prikkede shorts og stribet Tee begge Samsøe Samsøe | Hvid oversize Tee Asos

Comments

 1. Katrine S. says:

  Selvfølgelig ses vi :-)

 2. Det bliver ikke lige i år for mit vedkommende, men vil gerne lige høre – de solcremer der fra Rudolph, er de gode? 😀

  • goldenghetto says:

   Hej Sofie,

   Jeg synes de er super lækre – har købt både den med solfaktor 15 og den med 30. Begge er “lette” cremer, der ikke fedter. Så indtil videre thumbs up :)

   /Lou

 3. Øv at vi ikke skal med i år. Skal du med alle dage? For et par uger siden købte jeg en bumbag fra Maanii. Den sorte nederst til højre på billedet. Jeg har stort set brugt den hver dag siden og hvor er det dejligt at have hænderne frie. Men den har godt nok også været i overvejelserne længe :0)

  • goldenghetto says:

   Ja meget!
   Men så må vi snart lave noget andet sjovt sammen :)

   Så fik du endelig købt en – mener det er over et år siden vi snakkede om det første gang. Men ja når man først har en, så er de helt uundværlige :) Har sjovt nok også overvejet at klikke den sorte hjem.. Så fin!

   Kh Lou

Speak Your Mind

*