den lille frøken fylder år | ønsker

I torsdags var der lige præcis en måned til at den lille frøken fylder 2 år! Jeg ved at det er hørt før, men hold nu fast hvor flyver tiden bare stærkt med sådan nogle små størrelser..

b-day

1. Den fine kjole fra MarMar Copenhagen er på ønskesedlen over fødselsdagstøj til selve dagen|| 2. Er helt forelsket i hjelmene fra Egg og er sikker på at denne ville vække stor glæde hos den lille frøken || 3. Denne skønne krone i stof er allerede købt ind til 2 års dagen, bestilt igennem den søde Ann fra bloggen My little Vibes || 4. Klaveret fra Vilac har længe været på listen, synes det har en skøn klang og er sikker på at den lille frøken har musikalske evener || 5. Endnu en af de ting vi allerede har købt er denne søde guitar || 6. Fabelab har lige lanceret sengetøj til de små og er smask forelsket i dette sæt || 7. Krokodillen fra bObles har også længe været på listen, den lille frøken er virkelig en tumling, der kan lide at udfordre sin motorik :)

Måske I kan hjælpe med nogle gode ønsker til en 2-årrig?

Comments

 1. Mosteren siger en løbecykel 😉 Den bedste gave Fie nogensinde har fået!
  Og en lille Puky går du aldrig fejl af :)

  • goldenghetto says:

   Den er faktisk også på – men svigerforældrene har allerede sagt at den vil de stå for :) Så nu skal vi bare lige have en fin hjelm..

   Kh bette søs

 2. Åhr fede ønsker! Ville selv gerne eje det 😉 Vil også stemme i med Puky løbecykel – GENIAL for motorikken og en kilde til masser af sjov! Ellers elsker jeg selv når drengene får tøj eller gavekort 😉
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  • goldenghetto says:

   Hendes dejlige farmor og farfar har meldt ud at de gerne vil stå for projekt løbecykel og så må vi se om det bliver en puky :) Glæder mig til at se om hun kan hitte ud af det!

   /Lou

 3. Det er så vildt, at de snart fylder 2! Hvilket også betyder, at jeg om lidt er blevet to år ældre, end da vi lærte hinanden at kende :)

  • goldenghetto says:

   Jamen det er jo slet ikke til at forstå at de små rullepølser, der bare lå på deres fine dyner og gylpede dengang nu er små krudtugler.. Vi skal da helt sikkert også fejre fødselsdag i den kære mødregruppe <3

   /Lou

 4. Sikke fine tøseønsker, den cykelhjelm der er altså lidt skøn 😀 Havde jeg unger, måtte det også være 1. valget.

  – Anne

 5. God ønsker :)
  Min lille Vega bliver også snart to – og det er svært med ønsker når storebror har meget af det.

  Men her har jeg cykelhjelm som du har på, løbecykel, Lego burger og is. Stor Jellycat bamse. Hylder fra Ikea.

 6. Det er virkelig nogle fine ting du har fundet til hende :)

 7. Jeg har købt den fine cykel hjelm til Oline og den er altså bare et hit. Den hun havde før pillede hun konstant af hvis den ikke sad stramt nok, og blev den spændt stramt nok, så skreg hun hele cykel turen men hun kæmpede for at få den af. Nu tager hun den helt frivilligt på og kommer ikke med en lyd hele cykel turen. Så hvis man har cykel hjelms problemer så kan det virkelig anbefales, og så er den jo også bare skøn at se på.

Speak Your Mind

*