gyldne glimt | jule edition

Så kom vi om på den anden side af julen.. Håber i har haft nogle dejlige juledage. Bloggen har ligget stille i næsten en uge og det har været rart. Men også rart at vende tilbage efter en masse hyggelige men hektiske juledage rundt i landet. Som mange andre småbørnsfamilier er vi kommet frem til, at vi til næste bliver hjemme :) Jul i egne rammer og med helt nye tradtioner som lille familie (selvfølgelig med plads til familien). Men fremfor alt uden de mange timer på landevejen, det er bare ikke optimalt med små størrelser. – Vores “første” jul – det lyder både voksent og magisk i mine ører. Men nu må vi se hvad det ender med, der er jo et helt år til :)

IMG_0018IMG_4983IMG_4900IMG_0061IMG_0029IMG_0024

Comments

 1. Jeg kan godt forstå ønsket om at være hjemme og selv sætte tempoet næste år.
  Din mail var helt sikkert med til at forsøde mine juledage :) Ih jeg føler mig heldig!

  • goldenghetto says:

   Det var bestemt også skønt at kunne glæde dig Ida :)
   Håber i bliver glade for de lækre bløde sager fra MarMar!

   /Lou

 2. Tak for et par skønne dage <3
  Elsker billedet af Agnes og Fie <3

  • goldenghetto says:

   Selv tak søs :)
   Også jeg – har en del flere billeder, kan sende dig nogle stykker på mail..

 3. Åh yes – kender alt til at nærmest trænge til ferie, når man kommer hjem fra “ferie”, som har bestået af at styrte rundt til diverse familiearrangementer. Forsinket glædelig jul… og godt nytår.

  • goldenghetto says:

   Ja man kunne godt bruge bare et par ekstra juledage.. Bare til at komme ned i gear igen :)
   Mange tak fineste Judith og i lige måde!

   /Lou

 4. Hvor hyggeligt at finde dig her også :-)

  Håber bliver glad for dit nye job. Jeg skal selv starte på mit nye job i morgen også :-)

  Kh Camille Milk

 5. goldenghetto says:

  Dejligt :)

  Efter kun to dage kan jeg allerede sige at jeg elsker mit nye job :) Håber også du får en skøn start deroppe i Norge!

  Kh Lou

Speak Your Mind

*