forårs fristelser

spring

Al den vintermørke og kulde får virkelig en til at heppe på foråret. Dog varer det (desværre) lidt tid, før foråret banker på døren. Men heldigvis kan man gå og drømme sig hen til lysere dage og plus-grader.

1. Tee fra Soft Gallery // 2. Sweat fra Zoe Karssen // 3. Solbriller fra RayBan // 4. Strik fra Envii // 5. Hat fra Topshop // 6. Kjole fra Asos // 7. Tube skirt fra Topshop // 8. Sneaks fra Adidas set hos Asos // 9. Stribede bukser fra House of Holland set hos Asos

Comments

 1. Har lige siddet og lavet en collage med selv samme Soft Gallery tee, som du har på din collage :)

 2. SKØNNE farver, søde Lou!
  Jeg glæder mig bare til, at det bliver marts, så jeg er ude af min ’shoppe-fri februar’ og endelig kan tillade mig at investere i lidt forårsbeklædning :-)

  xx

  • Ja masser af PASTELLER – hurra!
   Uhh hvor er du sej! Shoppefri februar, overvejede det et splitsekund. Men vidste at det var noget jeg ikke kunne holde. Men i morgen er vi på den anden side og synes det er godt gået, hvis du har været standhaftig!

   /Lou

 3. Eeeeelsker også den Soft G t-shirt OG Zoe K sweat-shirten;)

 4. Like på den sweatshirt – De laver de lækreste sweatshirt, og jeg har altså mere end én på ønskelisten!

  • Enig – kunne også godt bruge optil flere af deres sweats. Men pengepungen er desværre lidt uenig…

   /Lou

Speak Your Mind

*