MAC-alicious

MAC-Rihanna-Riri-Woo-2013-Makeup-CollectionEr flere steder stødt på billeder af det nye samarbejde mellem MAC og Rihanna. Jeg er fan – I WANT IT ALL! Er specielt forelsket i læbestiften RiRi Woo, som er hendes svar på den kendte (røde) Ruby Woo. Rihannas version har den smukkeste mørke bordeaux farve og selvom jeg allerede har en læbestift i den farveskala, skal jeg helt sikkert forbi min lokale MAC stand og kigge nærmere på den, når serien engang rammer Danmark :)

Comments

 1. Hun har virkelig været på overarbejde hende Rihanna – har hun ikke også lige lavet en kollektion for River ISland? Det er altså ret sejt, hun forstår at markedsføre sig! jeg tror desværre ikke en mørk læsestift passer til mig, men jeg synes det ser SÅ fedt ud til andre. Synes øjenskyggefarverne ser lækre ud, jeg vil også lige lure på det hos mac standen i maga, tak for inspiration 😉 Go aften til dig 😉

 2. Øj, den serie ser fin ud!!

  Riri FTW!

 3. Me to!! Elsker MAC og bruger næsten ikke andet.
  Og deres kommende kollektion er så fed!! :)

  Hvis du har lyst har jeg to give away kørende :)
  http://www.idasblog.dk/2013/02/vind-gavekort-til-fabfashion-dk.html
  http://www.idasblog.dk/2013/02/vind-mobilcover.html

 4. Jeg ejer endnu ikke noget fra Mac, men fandt en læbestift jeg jo bare må prøve den anden dag (den lyselilla) og nu denne her også. Bordeaux på læberne er jo så flot og jeg har kun en lipgloss i farven indtil videre. Det skal jo nok blive en dyr fornøjelse :)

  Jeg har også en give-away kørende hvis du har lyst til at deltage: http://www.rebelagainstyourself.dk/?p=3622

  //Charlotte

 5. Det er et flot design!

Speak Your Mind

*