et nyt kapitel..

Så er der ikke længe til at vi takker af for 2012 og siger goddag og velkommen til 2013..

2012 har for mig på mange måder været et overvældende år..

IMG_8244

En “lille hemmelighed” blev delt på bloggen

DSCF5128

Der blev desværre taget afsked med en fantastisk arbejdsplads – da de desværre lukkede og slukkede. For mig var det verdens bedste arbejdsplads med de skønneste kollegaer. Lidt vemodigt ikke at skulle “på vingerne” igen efter min barsel. Det er iøvrigt første gang at jeg nogensinde nævner min arbejdsplads (nu forhenværende) her på bloggen. Men så kan i jo regne ud hvorfor jeg har fået tatoveret en papirsflyver på skulderen..

IMG_8496

Der blev i sommers sagt goddag til en lille frøken

IMG_9352

Nød at komme tilbage i mit gamle tøj. Efter 9 måneder i stretch jersey er det en fest at trække i sine jeans igen.

IMG_3237.jpg1Og bedst af alt – det at være en lille familie :)

Så nu er jeg spændt på hvad 2013 har i vente. Ved i hvert fald at den kommer til at stå på en tur til London i foråret, en ny tatovering, en masse dejlige mor-stunder med lille Agnes og den årlige tur til Berlin. Håber der også kommer et nyt job min vej – har i et der står Lou på, så sig endelig til :)

Tak for endnu et skønt år her i ghettoen – Rigtig Godt Nytår og tak fordi i kigger med!

Comments

 1. Godt nytår søde MamaLou! Sikke et år du har haft – og det er en fin dame der er kommet til i Ghettoen. Hun er en lille charmetrold er hun – gad vide hvor hun har det fra 😉

  Må det nye år bringe dig alt godt – jeg håber vi får set meget mere til hinanden i løbet af 2013 😀

  -Signe

 2. Dejlige billeder :-)
  Håber at dit 2013 bliver lige så skønt, som dit år 2012 har set ud til at være.
  Godt nytår!

  kh. Debbie

 3. Godt nytår, sødeste :-) Sikke en masse, der er sket for dig i det forgangne år. Jeg håber, det nye år byder på masser af gyldne oplevelser. Selvfølgelig kommer der et nyt job din vej – hvem vil ikke have dig? 😉 Glæder mig til en kop varmt snart :-)
  Kh. Katrine

 4. Godt nytår søde. Det ser ud til, at du har haft et helt fantastisk år 😀

 5. Sikke et år du har haft, det har været en fornøjelse at følge med. Glæder mig til at se hvad 2013 bringer! I øvrigt Lou, er du pilot? Jeg har længe tænkt på hvad du egentlig “går og laver” :)

  • Dejligt at høre! Jeg følger også med hos dig med stor fornøjelse..
   Ja et nyt år er altid spændende – håber spm sagt det bringer et nyt job af en eller anden slags.

   Hehe nej ikke pilot, jeg har arbejdet en del år som stewardesse. Savner virkelig at kunne rejse billigt. Men efter konkursen vil søge nye græsgange, aner blot ikke hvad det lige skal være. Så i første omgang søger jeg et job til når min barsel slutter engang i maj. Et job her i Aarhus i cykelafstand med et godt arbejdsmiljø..

   Lou

 6. Hvor er det vildt at du har arbejdet som stewardesse uden man har opdaget det (eller jeg har hvert fald ikke). Jeg skulle da ellers mene at man på et tidspunkt ville opdage at du rejste eller var væk mere end det er normalt, men nej nej.. Det er sgu meget sejt gjort. :)

  Og ellers bare tak for et godt blog-år. Og tillykke med guldklumpen, det tror jeg aldrig jeg har sagt. :)

  -Pernille

  • Jeg har nu også gjort en dyd ud af at holde dele af mit liv hemmeligt her på bloggen :) Jeg har tit haft computeren med og blogget når jeg har været på hotel..
   Dejligt du læser med Pernille – håber at kunne levere endnu et godt blogger-år her i ghettoen :)

   Lou

Speak Your Mind

*